memaran

معماران آینده

memaran

معماران آینده

  • ۰
  • ۰

امروزه ، اگر به طور ناگهانی در خانه سرفه می کنید ، در خیابان های عمومی یا در مغازه ها هنگام خرید وسایل مورد نیاز ، اطرافیان داوطلبانه خود را از شما دور می کنند و شما را به بیماری عروق کرونر متهم می کنند.
شیوع ویروس تاج در کشور ، زندگی همه را مختل کرده است و همه نگران وضعیت شخصی خود هستند. در چنین شرایطی ، عدم آگاهی بسیاری از هموطنانشان در مورد چگونگی به دست آوردن coronavirus> علائم یا شباهت آن بین این ویروس و سایر بیماری ها ، مدیریت افکار عمومی در این زمینه را دشوار کرده است. امروزه ، اگر به طور ناگهانی در خانه سرفه می کنید ، در خیابان های عمومی یا در مغازه ها هنگام خرید وسایل مورد نیاز ، افراد اطراف شما داوطلبانه از شما فاصله می گیرند و شما را به بیماری عروق کرونر متهم می کنند.

در اولین پاسخ به علائم بیماری عروق کرونر قلب باید گفت که هر سرفه در نتیجه بیماری عروق کرونر قلب ایجاد نمی شود و این مهم است که شما بتوانید بین علائم بیماری عروق کرونر قلب و بیماری های مشابه و شایع تفاوت قائل شوید.

دلیل این تشخیص این است که مراجعه به مراکز پزشکی ، که به طور بالقوه مکانهایی با سطح بالای آلودگی ویروسی و میکروبی هستند (در مقایسه با سایر اماکن عمومی) ، خطر ابتلا به سایر بیماری ها را افزایش می دهد.

بنابراین توجه داشته باشید که اگر بیماری شما یک بیماری ساده مانند آنفولانزا است ، می توانید با مراجعه به مراکز درمانی ، کلینیک ها ، کلینیک ها و بیمارستان ها خود را ناخواسته در معرض خطر بیماری عروق کرونر قلبی قرار دهید.

آنفولانزا چیست؟

آنفلوانزا یک عفونت ویروسی بینی ، گلو و ریه ها است که معمولاً از نظر بالینی با سرماخوردگی اشتباه می گیرند. اما بسیار شدیدتر است و ناگهان رخ می دهد. شایع ترین علائم آنفلوانزا ، لرز ، تب ، سردرد ، گلودرد ، سرفه ، آبریزش بینی و خفگی ، درد عضلانی و ضعف و خستگی است. اما برخی از بیماران ممکن است تهوع ، استفراغ و اسهال را تجربه کنند. اکثر مبتلایان به آنفولانزا طی چند روز تا چند هفته بهبود می یابند. عوارض شدید آنفلوانزا در هر سنی ممکن است رخ دهد ، اما در کودکان زیر دو سال و افراد بالای 65 سال شایع است.

شیوع آنفولانزا چگونه است؟

ویروس آنفولانزا به دلیل سرفه یا عطسه ، عمدتا از طریق ترشحات تنفسی بیماران پخش می شود ، اما از طریق لرزهای دست و تماس با اشیاء که شخص لمس کرده است نیز منتقل می شود. مبتلایان به آنفلوانزا این بیماری را از دو روز قبل تا 24 ساعت پس از تب پایین حمل می کنند. برخی از افراد ممکن است ویروس آنفولانزا را دریافت کنند اما علائمی ندارند و همزمان می توانند ویروس را به دیگران منتقل کنند.

چگونه از ابتلا به آنفولانزا جلوگیری کنیم؟

با تزریق سالانه واکسن آنفولانزا می توان از دور شدن از بیمارانی که مشکوک به آنفولانزا هستند ، به طور مرتب شستن دستها ، دست زدن به چشم ، بینی یا دهان ، مراقبت از خودم ، ورزش کردن و درست خوردن و غیره جلوگیری کرد.

اگر آنفولانزا بگیریم چه می شود؟

اگر علائم آنفلوانزا دارید به مدرسه یا محل کار خود نروید.

در خانه استراحت کنید ، آب زیادی بنوشید ، از مصرف سیگار و موارد مشابه خودداری کنید.

بیشتر مبتلایان به آنفولانزا نیازی به مراجعه به پزشک ندارند.

در ضمن در صورت مشاهده موارد زیر ، فوراً با اورژانس تماس بگیرید:

در کودکان ، تنگی نفس و تنگی نفس ، کبودی پوست ، مشکل در نوشیدن مایعات ، خواب آلودگی بیش از حد و مشکل در بیدار شدن از خواب ، تحریک پذیری ، تب بالا و ورم های پوستی فراوان ، در صورت بهبود علائم اما به طور ناگهانی تب و سرفه دوباره شروع می شود.

در بزرگسالان ، در صورت وجود علائم بهبود یافته اما بروز ناگهانی تب و سرفه شدید ، در تنفس ، درد همزمان قفسه سینه یا شکم ، سرگیجه و خواب آلودگی ، استفراغ شدید وجود دارد.

  • ۹۹/۰۶/۰۲
  • amir dehestani

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی